El llibre del mes

 

LA CENICIENTA QUE NO QUERÍA COMER PERDICES

Nunila López y Myriam Cameros

“Este cuento está dedicado
a todas las mujeres valientes
que quieren cambiar su vida
y a todas aquellas que la perdieron
y nos iluminan desde el Cielo”

Nunila López y Myriam Cameros

La Cenicienta que no quería comer perdices” és un conte modern, realista, divertit i profundament esperançador que ens mostra la situació de tantes dones que un dia vam descobrir que la nostra vida no és aquest conte de fades que ens van prometre i que nosaltres ens vam creure.

El podem trobar a la biblioteca de Picassent  i en  aquest en llaç:  http://www.mujeresenred.net/IMG/pdf/lacenicientaquenoqueriacomerperdices.pdf

LA VOZ DORMIDA

Dulce Chacón

Si aquest blog neix amb la il·lusió de donar la paraula a aquelles que no la tenen, per què no començar amb un llibre que retorna la paraula a aquelles persones ignorades durant anys per doble motiu: haver perdut la Guerra Civil Espanyola i ser dona.

Sinopsi: Un grup de dones, empresonades en la madrilenya presó de Vendes, enarbora la bandera de la dignitat i el coratge com única arma possible per a enfrontar-se a la humiliació, la tortura i la mort. Poques novel·les podem qualificar com imprescindibles. La veu dormida és una d’elles perquè ens ajuda a bussejar en el paper que les dones van jugar durant uns anys decisius per a la història d’Espanya. Relegades a l’àmbit domèstic, van decidir assumir el protagonisme que la tradició els negava per a lluitar per un món més just. Unes en la retaguardia i les més gosades en l’avantguarda armada de l’escamot, on van deixar l’evidència de la seva valentia i sacrifici.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: